|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #31 kdy: Leden 20, 2010, 14:57:51 » |
|
len tak dalej docela sa mi to paci
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #32 kdy: Leden 20, 2010, 15:34:32 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #33 kdy: Únor 06, 2010, 23:36:36 » |
|
|
|
|
|
« Poslední změna: Únor 08, 2010, 20:50:38 od sea-cob »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #34 kdy: Únor 07, 2010, 14:28:24 » |
|
Nechci úplně škemrat o komentáře, ale tohle je moje první práce, kterou jsem dělala podle konkrétního zadání a najde i jiné uplatnění, než jen zabírání prostoru na disku, a tak by mě vážně zajímalo, jaký je váš názor. Jestli se vám třeba kompozice/provedení zdá ok. Díky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #37 kdy: Únor 08, 2010, 15:48:03 » |
|
líbí se mi postava jen světlý místa ve stínu jsou trochu přepálený(moc bílý). Ale i tak je OK. Nesedí mi tam ty hvězdy s měsícem. Hvězdy kazí hloubku. Jsou tam plácnutý na rovno. Chtělo by je zdeformovat. Aby ubíhaly dozadu. A měsíc vypadá, že je tak někde nad prostředkem vody. Přitom přes hladinu jde světlo až od konce a nic tam nesvítí . Trochu bych ještě propracoval oblohu. Vypadá to jak render cloud. Nevim, jestli to chceš realistický nebo plakátovej (reklamní) nádech jako teď.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #38 kdy: Únor 08, 2010, 16:50:10 » |
|
Nejenom že to vypadá jako render cloud, to je render cloud Bylo to spíš, aby tam nebyla vidět posterizace, ale asi to fakt trochu bije do očí, nicméně tam zas nemůžu moc dodělat mraky, protože jinak by tam nemohly být vidět hvězdy...
Plakátovej nádech je asi správně. Na obloze byl hlavní cíl, aby byly poznat souhvězdí. Myslim že plochost vyvolává hlavně to, že hvězdy jsou kolečka, ačkoli v reálu jsou to body, ale má to asociovat hvězdnou mapu spíš než oblohu. (sakra, to zní jako by to mělo myšlenku )
Měsíc jsem nakonec zakomponovala do názvu a pokusila se opravit oblohu. Viz nahoře vedle původního obrázku. Trochu tam asi falíruje zarovnání textu, ale už takhle jsem měla problém, kam s tim.
Díky moc za konstruktivní kritiku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #39 kdy: Únor 08, 2010, 17:17:40 » |
|
sextant (ehm hroznej nazev) a ten pozorovatel je hodne dobrej, tohle nakreslit chce uz dost zkusenosti a talentu, kterej ja mit nikdy nebudu:)) Ale pokud na to kouknu jako celek, tak jedina vec kera mi vadi je ten horizont, nevim co presne me na tom vadi, ale vadi:) mozna ze je tmavy a nebe k nemu je hodne v kontrastu svetly, mozna by to chtelo nejaky sikovny prechod, mozna mraky, neco. Jinak pekne 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #40 kdy: Únor 08, 2010, 18:36:19 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #42 kdy: Únor 09, 2010, 08:30:22 » |
|
No 2. vydání mnohem lepší. Typo by mohlo být o fous lepší a pokud měsíc osvětluje do prava zhruba 2,5 pismena tak bych to udělal i do leva (né 4). Jinak rozhodně pomohl modrej nádech. Jen mi pořád trochu vadí světlo přes hladinu a vzádu nic nesvítí. Bere se od nikud.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #43 kdy: Únor 09, 2010, 14:24:31 » |
|
Ok, dala jsem na tvé rady (oprava opět nahoře). To písmo bylo podle mě způsobeno tim, že je tam bevel and emboss a bylo to nasvícené zprava, proto když se k tomu přidal gradient, tak to vlevo bylo světlejší, ale to mě samozřejmě neomlouvá 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #44 kdy: Únor 09, 2010, 18:52:15 » |
|
Dobrý to máš 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #45 kdy: Únor 09, 2010, 23:50:47 » |
|
Děkuji pěkně 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #47 kdy: Únor 26, 2010, 10:24:02 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpověď #49 kdy: Únor 28, 2010, 19:20:26 » |
|
no vidis, to melo znamenat neco ve smyslu, ze k tomu uz nic nemam, ze je to dobry;) Ale ve skutecnosti jsem totiz omylem reagoval jeste na dila z prvni strany, coz bylo out of date, proto ta tecka 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|