*
Září 09, 2010, 18:10:22
Nejsi registrován/na? Udělej to nyní! Jako registrovaný uživatel získáš přístup do soutěží a ke stahování užitečných souborů a dodatků k Photoshopu. Tak přestaň jenom koukat a zapoj se do diskuze!

Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Novinky:
4.3.2010: Takže web jsme zdárně převedli, a můžete se těšit zase na několik zajímavých článků.
Pokud se vše podaří, tak dokonce i pro Photoshop! (Já vím, je trochu hloupé, že pro něj tak dlouho nic nevyšlo.)
Stran: 1 [2]
  Tisk  
Autor Téma: sea-cob - Astronavigace  (Přečteno 2450 krát)
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
« Odpověď #30 kdy: Leden 20, 2010, 14:02:10 »

vlasy nemusí svítit všude aby vypadaly dobře, nevyhejbej se desaturovaným šedým tónům a pracuj i s kontrastem Mrknutí
jinak jen tak dál Úsměv

Zaznamenáno

-> http://www.last.fm/user/b105cz
-> "Někdy se prostě musíš vychcat do umyvadla."
« Odpověď #31 kdy: Leden 20, 2010, 14:57:51 »

len tak dalej  Mrknutí docela sa mi to paci

Zaznamenáno

sea-cob

Počet kreditů: 62

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #32 kdy: Leden 20, 2010, 15:34:32 »

Scenarius: Obličej je pravda trochu zvláštní, ale všichni nemusí být krasní ne?
B105: S vlasama budu muset něco udělat - souhlasim, že vypadá jako zlatovláska Smích V odstínech šedé jsem to kreslila, takže je to spíš špatně kolorovaný. Nad kontrastem se zamyslim. Díky Úsměv
Leax: Škleb

Zaznamenáno

Já na devu
sea-cob

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #33 kdy: Únor 06, 2010, 23:36:36 »

Prácička pro kamaráda - má to být obálka příručky o astronavigaci (nic ofiko, jenom nadšenecká záležitost). Doba tvorby cca 12 hodin (větší část z toho padla na sextant:-). Ráda si poslechnu názory.

P.S. Měsíc je fotka; o tom, že se v této části oblohy vyskytnout nemůže, vim Úsměv

« Poslední změna: Únor 08, 2010, 20:50:38 od sea-cob » Zaznamenáno

Já na devu
sea-cob

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #34 kdy: Únor 07, 2010, 14:28:24 »

Nechci úplně škemrat o komentáře, ale tohle je moje první práce, kterou jsem dělala podle konkrétního zadání a najde i jiné uplatnění, než jen zabírání prostoru na disku, a tak by mě vážně zajímalo, jaký je váš názor. Jestli se vám třeba kompozice/provedení zdá ok. Díky Úsměv

Zaznamenáno

Já na devu
« Odpověď #35 kdy: Únor 07, 2010, 16:30:36 »

Mě se to strašně líbí,protože bych něco podobného v životě nedokázal Úsměv
Super to je  Skvěle!

Zaznamenáno

sea-cob

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #36 kdy: Únor 08, 2010, 11:22:59 »

Díky Úsměv Ale jsem přesvědčená, že s trochou tréniku tohle zvládne každý Mrknutí

Zaznamenáno

Já na devu
Fugas

Počet kreditů: 867

Prohlédnout inventář
Pošli kredity Fugas

Email
« Odpověď #37 kdy: Únor 08, 2010, 15:48:03 »

líbí se mi postava jen světlý místa ve stínu jsou trochu přepálený(moc bílý). Ale i tak je OK.
Nesedí mi tam ty hvězdy s měsícem. Hvězdy kazí hloubku. Jsou tam plácnutý na rovno. Chtělo by je zdeformovat. Aby ubíhaly dozadu. A měsíc vypadá, že je tak někde nad prostředkem vody. Přitom přes hladinu jde světlo až od konce a nic tam nesvítí Smutek. Trochu bych ještě propracoval oblohu. Vypadá to jak render cloud. Nevim, jestli to chceš realistický nebo plakátovej (reklamní) nádech jako teď.

Zaznamenáno

sea-cob

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #38 kdy: Únor 08, 2010, 16:50:10 »

Nejenom že to vypadá jako render cloud, to je render cloud Škleb Bylo to spíš, aby tam nebyla vidět posterizace, ale asi to fakt trochu bije do očí, nicméně tam zas nemůžu moc dodělat mraky, protože jinak by tam nemohly být vidět hvězdy...

Plakátovej nádech je asi správně. Na obloze byl hlavní cíl, aby byly poznat souhvězdí. Myslim že plochost vyvolává hlavně to, že hvězdy jsou kolečka, ačkoli v reálu jsou to body, ale má to asociovat hvězdnou mapu spíš než oblohu. (sakra, to zní jako by to mělo myšlenku Smích)

Měsíc jsem nakonec zakomponovala do názvu a pokusila se opravit oblohu. Viz nahoře vedle původního obrázku. Trochu tam asi falíruje zarovnání textu, ale už takhle jsem měla problém, kam s tim.

Díky moc za konstruktivní kritiku Mrknutí

Zaznamenáno

Já na devu
tr79

Počet kreditů: 107

Prohlédnout inventář
Pošli kredity tr79

Email
« Odpověď #39 kdy: Únor 08, 2010, 17:17:40 »

sextant (ehm hroznej nazev) a ten pozorovatel je hodne dobrej, tohle nakreslit chce uz dost zkusenosti a talentu, kterej ja mit nikdy nebudu:)) Ale pokud na to kouknu jako celek, tak jedina vec kera mi vadi je ten horizont, nevim co presne me na tom vadi, ale vadi:) mozna ze je tmavy a nebe k nemu je hodne v kontrastu svetly, mozna by to chtelo nejaky sikovny prechod, mozna mraky, neco. Jinak pekne Mrknutí

Zaznamenáno

« Odpověď #40 kdy: Únor 08, 2010, 18:36:19 »

.. asi ta ostrost ...

Zaznamenáno

-> http://www.last.fm/user/b105cz
-> "Někdy se prostě musíš vychcat do umyvadla."
sea-cob

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #41 kdy: Únor 08, 2010, 20:46:57 »

No jasně, moc ostrý to bylo. Rozmazáno Mrknutí

Mimochodem tr79: K tomu talentu - já mam z tebe podobnej pocit...tady bude asi nějakej renonc, ne? Vyplazuji jazyk

« Poslední změna: Únor 08, 2010, 23:59:58 od sea-cob » Zaznamenáno

Já na devu
Fugas

Počet kreditů: 867

Prohlédnout inventář
Pošli kredity Fugas

Email
« Odpověď #42 kdy: Únor 09, 2010, 08:30:22 »

No 2. vydání mnohem lepší. Typo by mohlo být o fous lepší a pokud měsíc osvětluje do prava zhruba 2,5 pismena tak bych to udělal i do leva (né 4). Jinak rozhodně pomohl modrej nádech. Jen mi pořád trochu vadí světlo přes hladinu a vzádu nic nesvítí. Bere se od nikud.

Zaznamenáno

sea-cob

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #43 kdy: Únor 09, 2010, 14:24:31 »

Ok, dala jsem na tvé rady (oprava opět nahoře). To písmo bylo podle mě způsobeno tim, že je tam bevel and emboss a bylo to nasvícené zprava, proto když se k tomu přidal gradient, tak to vlevo bylo světlejší, ale to mě samozřejmě neomlouvá Úsměv

Zaznamenáno

Já na devu
elly

Pohlaví: Mužské
Počet kreditů: 165

Prohlédnout inventář
Pošli kredity elly
381813798 elly.0001@hotmail.com elly0001@yahoo.com
Email
« Odpověď #44 kdy: Únor 09, 2010, 18:52:15 »

Dobrý to máš  Mrknutí

Zaznamenáno

Jsem starý černoch, velký a hrozivý.

http://elly0001.deviantart.com/
sea-cob

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #45 kdy: Únor 09, 2010, 23:50:47 »

Děkuji pěkně Úsměv

Zaznamenáno

Já na devu
sCar

Pohlaví: Mužské
Počet kreditů: 413

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sCar

Email
« Odpověď #46 kdy: Únor 25, 2010, 01:24:47 »

Problém stím horizontem je, že máš svělo na mracích POD měsícem, přesto že by mělo být okolo něj a pak začínat na moři.
Myslim to zhruba takto:
V levo je tvůj případ

A ještě jedna věc, ten odlesk na moři ti jde trochu nakřivo. Podle mě když se podíváš na vodu nad kterou máš slunce či měsíc, tak vidíš ten odraz vždycky kolmo k tvým očím, v tomto případě k očím diváka.

Jinak se mi to moc líbí  Mrknutí

Zaznamenáno

tr79

Prohlédnout inventář
Pošli kredity tr79

Email
« Odpověď #47 kdy: Únor 26, 2010, 10:24:02 »

.

Zaznamenáno

sea-cob

Prohlédnout inventář
Pošli kredity sea-cob

« Odpověď #48 kdy: Únor 26, 2010, 22:10:03 »

sCar: Myšlenka s mraky byla taková, že je to jenom oblačnost u obzoru a na té se to světlo rozptyluje, nahoře kde jsou hvězdy je už zcela jasno. Ale vzhledem k tomu komixovému zobrazení souhvězdí to neni moc poznat. O chybě v odlesku tak nějak i vim, ale nehodilo se mi to do krámu, tak jsem se s tim moc nemazala a posunula to. Každopádně díky za připomínku a že sis s tim dal práci. Příště se budu víc snažit Úsměv

tr79: Hmm, na to se těžko hledá protiargument... No jasně...

Zaznamenáno

Já na devu
tr79

Prohlédnout inventář
Pošli kredity tr79

Email
« Odpověď #49 kdy: Únor 28, 2010, 19:20:26 »

no vidis, to melo znamenat neco ve smyslu, ze k tomu uz nic nemam, ze je to dobry;) Ale ve skutecnosti jsem totiz omylem reagoval jeste na dila z prvni strany, coz bylo out of date, proto ta tecka  Škleb

Zaznamenáno

Stran: 1 [2]
  Tisk  

Skočit na: